İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Şahintepe İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Okul

Ock

Müdürlüğümüz tarafından yürütülen İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında okulumuzda oluşturulan Okul Öğrenci Meclislerince koordinatör idarecimiz Sibel HALICI ve okul öğrenci meclisi üyeleri tarafından Mahallemizde ikamet eden yaşlı ve hasta teyzemize geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ara

Başakşehir Belediye Başkanımız Sayın Yasin KARTOĞLU okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz ile soru cevap ve farklı etkinlikler gerçekleştiren sayın başkan etkinlik süresince bir çok öğrencimize hediyeler verdi.

Haz

Öğrenci Masaları çizik, delik, karalanmış ve işlevsiz hale gelmiş durumdaydı. Masa tadilatı, sildirme ve cilalama işlemi gerçekleştirildi. Yeni masalarımızın öğrencilerimize başarı getirmesi umuduyla..

May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile Şamlar Tabiat Parkınd Geleneksel Okul Pikniği gerçekleştirildi. Pikniğe katılan öğrenciler doğa ile içiçe olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadı.

May

Okulumuz Dış Cephe boyası yenilenerek yeni görünümüne kavuşturuldu.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın ŞEVKİ BİLGİÇ organizesinde okulumuz personel ve öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen iftar etkinliği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.