VAKTİ KUŞANMAK PROJESİ

Öğrencilerimizin dinî, manevi, ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerimize İslam'ın temel ibadetlerinden olan namazı, Kur'an ve sünnet temelinde, günlük hayata bakan yönleriyle bütüncül bir bakış açısıyla anlatmak ve onun önemini kavratmak, Namaz ibadetinin insanı kötülükten alıkoyan, sosyalleşmesine katkı sağlayan ve vakit bilinci kazandıran yönlerinin fark edilmesini sağlamak ve İbadetler aracılığıyla sevgi, saygı, irade, özdenetim, sorumluluk, dostluk, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi değerleri tecrübe etmesini sağlamak amacıyla DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'müzün koordinesinde planlanan  Vakti Kuşanmak Projesi okulumuzda uygulanmaktadır.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni "Muhammet CAMCI" koordinesinde oluşturulan öğrenci gurupları vasıtasıyla her hafta farklı konuları gündeme alarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

26-12-2022

Namaz Kılmanın Faydaları ile ilgili şiir yarışması için gönüllü öğrencilerden şiir yazmaları istendi. En güzel şiir yapılan oylama sonucu seçildi. Herkesin şiiri sınıflarında arkadaşlarına sunuldu. Şiirimiz okul panosuna asılarak okuyan öğrencilerin namaz bilinci kazanmasına vesile oldu.

Miraç Gecesi Adlı Şiir

16-01-2023

Öğrencilerin dinî, manevi, ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak, İslam'ın temel ibadetlerinden olan namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için öğrenciler ile mescitte okuma, namazın insana kattıkları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Öğrencilerle Söyleşi Etkinliği

Söyleşi Etkinliğine ait Video

Namaz Bilinci Resim Sergisinden Kareler..

16-01-202316-01-202316-01-202316-01-2023