ŞEVKİ BİLGİÇ - OKUL MÜDÜRÜ

Mardin Nusaybin doğumlu olan Şevki BİLGİÇ, sırasıyla Nusaybin Yavuz Selim İlkokulu, Nusaybin Yatılı Bölge Ortaokulu, İstanbul Bahçelievler, İstanbul Kocasinan Lisesi´ni bitirdikten sonra Lisans eğitimini, İstanbul Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini tamamlayarak 2005 yılında mezun olmuştur. Küçükçekmece Şehit Er Müslüm Zengin Ortaokuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atanmıştır. 2014 yılında Küçükçekmece Yunus Emre Ortaokulunda 1 yıl süreyle görevlendirme Müdür Yardımcılığı yapmış olup  2016 yılında Müdür Yardımcılığı Sınavını kazanarak Küçükçekmece Yunus Emre Ortaokulunda 4,5 yıl süre ile müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2021 yılında müdürlük sınavını kazanarak 27.09.2021 tarihinde okulumuza kadrolu Okul Müdürü olarak ataması gerçekleşmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.