2 Haziran 2024 Tarihinde yapılacak Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi  Sınav ve Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYIN.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılınan esas II. Dönem Veli Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılınan esas I. Dönem Veli Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Eyl

Şahintepe İmam Hatip Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Kurul/Komisyon Görevleri, Zümre, Şube Öğretmenleri, Belirli Gün ve Haftalar gibi öğretmenler kurulunda görüşüldüğü üzere belirlenen görevler ektedir.

"Avrupa Birliği finansman desteği ile Bakanlığımızca yürütülen Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES)" kapsamında Yabancı uyruklu okulumuz öğrencilerine TÜRKÇE DİL Sınavı yapılacaktır.  Sınava tüm yabancı uyruklu öğrencilerimizin katılımı gerkmektedir.