Etiket Sonuçları: LGS

2 Haziran 2024 Tarihinde yapılacak Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi  Sınav ve Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYIN.

KTS faaliyetleri kapsamında, okulumuz matematik öğretmeni Sena AKÇAY tarafından "Akademik Başarıyı Artırma Çalışmaları" konulu seminer verildi.

KTS etkinlikleri kapsamında okulumuz İngilizce öğretmeni Esra HASGÜL koordinesinde, Öğrencimiz Ela Beren Arslan. LGS sınavında 473 puan yapmış. LGS’ ye nasıl çalıştığından bahsetti. Hangi okula gittiğinden, hangi derslere ağırlık verdiğinden bahsetti. Sınav dışındaki şeylere de vakit ayırdığını anlattı. Öğrencilere stres yapmaması için önerilerde bulundu.

KTS faaliyetleri kapsamında okul rehber öğretmeni tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik  "Sınava girecek 8.sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlanır, koçluk sistemi uygulanır." faaliyetine ilişkin çalışmalar yapılmaktadır.

8. Sınıf öğrencilerimize Yemekli, Müzikli ve Eğlenceli; Cüppeli, kepli ve Fotoğraf albümü olan kapsamlı bir Mezuniyet programı gerçekleştirildi. Organizasyonda emeği geçen herkese okul müdürlüğü ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimiz sunuyoruz.

Aile akademileri kapsamında okul rehber öğretmeni Damla ÇÖPÜRKAYA tarafından LGS sınavına hazırlanan öğrenci velilerine yönelik seminer verildi.