Etiket Sonuçları: KTS

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Fatih Mehmet ÖZTÜRK ve Hatice SEVER koordinesinde, 17 Ekim İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Haftası kutlandı. Etkinlikte öğrenciler tarafından pano çalışmaları hazırlandı.

Okulumuz Din Kültürü ve ahlak Bilgisi öğretmeni Nedim GENÇ organizesinde KTS etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile öğlen namazı ifa edildi.

KTS etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmnei Seren ASLAN koordinesinde " Şiir Okuma Klipleri" etkinliği yaptırıldı.

KTS faaliyetleri kapsamında okulumuz Din kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Muhammet CAMCI koordinesinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve idarecilerimizin katılımı ile Deprem bölgesinde zarar gören vatandaşlarımız için Hayırda Yarışanlar etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında 12 Koli yardım gönderildi.

KTS faaliyetleri kapsamında okulumuz Matematik öğretmeni Büşra BONCUK organizesinde okul mescidimizde kitaplıklar ve levha, panolar düzenlendi.

Okulumuz Din Külütürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Şeyma Nur AKAY organizesinde sınıflarda İmam Hatiplilerin Kuruluş yıl dönümü ile ilgili belgeseller izlettirildi.

KTS faaliyetleri kapsamında okul rehber öğretmeni tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik  "Sınava girecek 8.sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlanır, koçluk sistemi uygulanır." faaliyetine ilişkin çalışmalar yapılmaktadır.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Meltem Elif MENTEŞE koordinesinde öğrenciler arası mani yazma yarışması düzenlendi. Yapılan etkinlikte öğrenciler sosyal ve kültürel olarak fayda gördü. Ramazn-ı Şerifin önemi ve bereketi öğrencilerimize aksettirildi.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hatice SEVER koordinesinde KTS faaliyetleri kapsamnında "Dinî gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programların yapılması sağlanır." faaliyetine ilişkin, Kandil etkinliği düzenlendi.

KTS "Okullarda uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet,hadis,ebru,hat ,tezhip ,tüm derslerde yapılan çalışmaların sergisi gerçekleştirilir." faaliyeti kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed CAMCI organizesinde öğrencilerimizle birlikte Sınıf ve Koridor Panoları süslendi.

KTS Etkinlikleri kapsamında "İmkânlar ölçüsünde tarihi ve dini mekânların ziyaret edilerek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlanır." faaliyeti, öğrencilerimizi İstanbul Atatürk Havalimanında Gerçekleşen "5. ETNOSPOR Kültür Festivali"ne katarak gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz bu etkinlikle Bölgesel kültür faaliyetleri, Geleneksel sanatlar ve Geleneksel sporlar başta olmak üzere birçok bilgi birikimine sahip olmuşlardır.

Aile akademileri kapsamında okul rehber öğretmeni Damla ÇÖPÜRKAYA tarafından LGS sınavına hazırlanan öğrenci velilerine yönelik seminer verildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Emrah KARATUNÇ öğrencileri ile birlikte Okul Bahçesini Çimlendirme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma öğrenciler adına büyük merak uyandırdı.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Sevibe BAYRAKDAR TEMİZ tarafından organize edilen ve KTS faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilden" Çok okuyan mı bilir çok gezen mi?" öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.