Etiket Sonuçları: Proje

Okuyorum Yorumluyorum Projesi çerçevesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başından itibaren Koordinatör Öğretmenimiz Hediye ASLAN'ın belirlemiş olduğu öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Seçilen öğrencilerle, okutulan kitaplarla ilgili analiz ve değerlendirmeler yapılmıştır. Yapılan toplantılarda öğrenciler çeşitli tartışmalara girerek okudukları kitapları anlama ve anladıklarını ifade edebilme konusunda desteklenmiştir.

Ock

Ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin, çevreye ve değerlere duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla, okulumuzda yürütülen ÇEDES projesi kapsamında okul koordinatör ögretmeni Hatice SEVER tarafından yerli malı etkinliği yapıldı ve video izlettirildi . Hatice SEVER koordinesinde, okul DKAB öğretmenleri Fatih Mehmet ÖZTÜRK ve Furkan AYDIN tarafından 5. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgi yarışması da yaptırıldı. Tiyatro ve şiir etkinlikleri yaptırıldı ve pano çalışmaları yapıldı. Söz konusu etkinliklere katılım sağlayan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında okul koordinatör öğretmeni Sevibe BAYRAKDAR TEMİZ ve Türkçe öğretmenimiz Meltem Elif MENTEŞE tarafından okul Panosu oluşturuldu. Proje kapsamında çalışmalarımız proje takvimine riayet edilerek gerçekleştirilmekte olup söz konusu projeye katkı sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin dinî, manevi, ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerimize İslam'ın temel ibadetlerinden olan namazı, Kur'an ve sünnet temelinde, günlük hayata bakan yönleriyle bütüncül bir bakış açısıyla anlatmak ve onun önemini kavratmak, Namaz ibadetinin insanı kötülükten alıkoyan, sosyalleşmesine katkı sağlayan ve vakit bilinci kazandıran yönlerinin fark edilmesini sağlamak ve İbadetler aracılığıyla sevgi, saygı, irade, özdenetim, sorumluluk, dostluk, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi değerleri tecrübe etmesini sağlamak amacıyla DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'müzün koordinesinde planlanan  Vakti Kuşanmak Projesi okulumuzda uygulanmaktadır.

Umudum Öğretmenim Projesi Kapmsanında yapılan iftar etkinliğinde görev alan mentör öğretmenimiz Sinem KAVADAR organizesinde öğrencilerimizle birlikte iftar etkinliği gerçekleştirildi.