Etiket Sonuçları: İbadet

Okulumuz Din Kültürü ve ahlak Bilgisi öğretmeni Nedim GENÇ organizesinde KTS etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile öğlen namazı ifa edildi.

Ara

Öğrencilerimizin dinî, manevi, ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerimize İslam'ın temel ibadetlerinden olan namazı, Kur'an ve sünnet temelinde, günlük hayata bakan yönleriyle bütüncül bir bakış açısıyla anlatmak ve onun önemini kavratmak, Namaz ibadetinin insanı kötülükten alıkoyan, sosyalleşmesine katkı sağlayan ve vakit bilinci kazandıran yönlerinin fark edilmesini sağlamak ve İbadetler aracılığıyla sevgi, saygı, irade, özdenetim, sorumluluk, dostluk, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi değerleri tecrübe etmesini sağlamak amacıyla DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'müzün koordinesinde planlanan  Vakti Kuşanmak Projesi okulumuzda uygulanmaktadır.