Okulumuz Türkçe öğretmeni Meltem Elif MENTEŞE koordinesinde öğrenciler arası mani yazma yarışması düzenlendi. Yapılan etkinlikte öğrenciler sosyal ve kültürel olarak fayda gördü. Ramazn-ı Şerifin önemi ve bereketi öğrencilerimize aksettirildi.

İstanbul YeniDoğu okulları müzik öğretmeni Yunus Emre Güneş, İstanbul Oğuz Kaan koleji Türkçe öğretmeni Nagehan Güçlü,Konya MED okulları müdürü Gül Dülger, Ankara Güneşevler Şehit Hasan Cevher Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Sümeyra Yavuzyılmaz, Şahintepe İmam hatip ortaokulu Rehber öğretmeni Damla Çöpürkaya ve sosyal bilgiler öğretmeni Didem Güneş zoom üzerinden gerçekleştirdikleri zoom görüşmesinde okullarında gerçekleştirilen toplantı,seminer ve gösterileri  toplantıda anlatarak tercüme paylaşımı yaptılar.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hatice SEVER koordinesinde KTS faaliyetleri kapsamnında "Dinî gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programların yapılması sağlanır." faaliyetine ilişkin, Kandil etkinliği düzenlendi.

KTS "Okullarda uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet,hadis,ebru,hat ,tezhip ,tüm derslerde yapılan çalışmaların sergisi gerçekleştirilir." faaliyeti kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed CAMCI organizesinde öğrencilerimizle birlikte Sınıf ve Koridor Panoları süslendi.

Şbt

Okul Mescidimizin Tadilat/ Bakım Onarımı tamamlanarak yeni görünümüne kavuşturuldu. Mescidimizin Açılış okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatih Mehmet ÖZTÜRK'ün Fatiha Suresini okuması ile yapıldı.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI

Ekm

Okulumuzda Başakşehir Müftülüğümüz ile iş birliği içerisinde düzenlenen MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI sabah ve öğlen gurubu ile ayrı ayrı gerçekleştirildi.

Ağu

Okulumuz giriş katına Atatürk Köşesi, 15 Temmuz Köşesi oluşturuldu ve Okul Logomuz asıldı. Öğretmenler odasına giriş konspeti düzenlendi ve strafor propiyer çalışması yapılarak yeni görünümüne kavuşturuldu. Yapılan tüm çalışmalara okul müdürümüz Sayın Şevki BİLGİÇ bizzat katılarak desteklerini verdi.

Tem

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık bağlamında, yeni inşa edilen öğretmenler odası okulumuza kazandırıldı. Öğretmenler odamıza sıfır klima, öğretmen dolapları, fotokopi makinası, aydınlatma sistemi, kapı ve mobilyalar gibi bir çok malzeme temin edildi. Çalışmaları okul müdürü Şevki BİLGİÇ bizzat takip etti ve çalışmalara katıldı.

Okulumuzun tüm kalorifer petekleri işlevini yitirmiş ve bozulmuştu. Tamamı yenileri ile değiştirildi.

İdari kat boyandı ve yeni görünümüne kavuşturuldu.

Öğrenci Masaları çizik, delik, karalanmış ve işlevsiz hale gelmiş durumdaydı. Masa tadilatı, sildirme ve cilalama işlemi gerçekleştirildi. Yeni masalarımızın öğrencilerimize başarı getirmesi umuduyla..

KTS Etkinlikleri kapsamında "İmkânlar ölçüsünde tarihi ve dini mekânların ziyaret edilerek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlanır." faaliyeti, öğrencilerimizi İstanbul Atatürk Havalimanında Gerçekleşen "5. ETNOSPOR Kültür Festivali"ne katarak gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz bu etkinlikle Bölgesel kültür faaliyetleri, Geleneksel sanatlar ve Geleneksel sporlar başta olmak üzere birçok bilgi birikimine sahip olmuşlardır.

8. Sınıf öğrencilerimize Yemekli, Müzikli ve Eğlenceli; Cüppeli, kepli ve Fotoğraf albümü olan kapsamlı bir Mezuniyet programı gerçekleştirildi. Organizasyonda emeği geçen herkese okul müdürlüğü ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimiz sunuyoruz.

Aile akademileri kapsamında okul rehber öğretmeni Damla ÇÖPÜRKAYA tarafından LGS sınavına hazırlanan öğrenci velilerine yönelik seminer verildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Emrah KARATUNÇ öğrencileri ile birlikte Okul Bahçesini Çimlendirme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma öğrenciler adına büyük merak uyandırdı.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile Şamlar Tabiat Parkınd Geleneksel Okul Pikniği gerçekleştirildi. Pikniğe katılan öğrenciler doğa ile içiçe olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadı.