Okulumuz Matematik öğretmeni Betül Dilara GÖKÇİMEN Tübitak Yürütücüsü olarak 2022 Yılı Tübitak Bilim Fuarlarını 20 Proje 9 öğretmen 60 görevli Öğrenci ile gerçekeleştirmiştir.

Projede Yer Alan;

TÜBİTAK Yürütücüsü, Betül Dilara GÖKÇİMEN

Danışman Öğretmenler,

Elif KOCAUSTA

Sinem KAVADAR

Kemal SAYGILI

Elif GÜNAY

Ayşegül IŞIK

Nuray ŞAVLUK

Yasin YOLCU

Pınar BERBER

ve Fuarımızın gerçekleştirilmesinde destekte bulunan başta okul müdürümüz Sayın Şevki BİLGİÇ'e ve Müdür Yardımcıları, Sibel TINGIR ve Ahmet Mesut YAZICI'ya emeklerinden ötürü okul müdürlüğümüz adına teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Dış Cephe boyası yenilenerek yeni görünümüne kavuşturuldu.

Okulumuz Bahçesinde restore çalışmaları devam ediyor.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Sevibe BAYRAKDAR TEMİZ tarafından organize edilen ve KTS faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilden" Çok okuyan mı bilir çok gezen mi?" öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Okul Müdürümüz Sayın ŞEVKİ BİLGİÇ organizesinde okulumuz personel ve öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen iftar etkinliği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Umudum Öğretmenim Projesi Kapmsanında yapılan iftar etkinliğinde görev alan mentör öğretmenimiz Sinem KAVADAR organizesinde öğrencilerimizle birlikte iftar etkinliği gerçekleştirildi.